Automotive Mascot

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Werkschoenen voor de auto-industrie

Onze schoenen voor de auto-industrie zijn speciaal ontworpen om je de hele dag scherp en alert te houden. Ze zijn geschikt voor de meest uiteenlopende omstandigheden en kunnen alle oppervlakken aan. Of je nou aan een assemblagelijn werkt of als garagemonteur, je staat er stevig op met Emma. 

Zolen als schokbrekers

Het draagcomfort is te danken aan een ideale combinatie van ondersteuning, demping, grip, balans en ventilatie. De schoenen in deze lijn zijn lichter dan onze standaardlijn, waardoor je net zo wendbaar bent als de auto’s waaraan je werkt. Bovendien beschermen de zolen van geavanceerde rubbersoorten je voeten tegen bijtende chemicaliën, zuren en oliën.

Omdat het werken onder bruggen en op hellingen risico’s met zich meebrengt, is deze lijn verkrijgbaar met verschillende soorten beschermneuzen. Verder hebben we ons eigen unieke dempingsysteem in deze schoen ingebouwd. Je zult merken dat je minder vermoeid raakt en gedurende de dag energie terugkrijgt van je schoenen. Zo’n systeem zouden ze eens voor auto’s moeten ontwikkelen!

Naast werkschoenen voor de auto-industrie heeft Emma Footwear ook werkschoenen geschikt voor de logistiek of werkschoenen geschikt voor de beveiliging. Werkschoenen geschikt voor de automotive zijn verkrijgbaar met een S1P, S2 of S3 veiligheidsnormering.